Curatare si degresare hota, tubulatura si ventilator, aflate in bucataria restaurantului.

Curatare hote. De ce? Hota restaurantului aduna, inevitabil, fum si vapori de grasime in zona din spatele filtrelor. Mentinerea curata a aceastei zone, este primul pas in prevenirea incediilor. De aceea noi va punem la dispozitie serviciul de curatare hote.

Intrucat tubulatura care pleaca din hota dumneavoastra se umple cu grasime, iar daca nu este corect intretinuta, zona poate deveni periculoasa si foarte inflamabila, noi venim cu solutia salvatoare si va punem la dispozitie serviciul de curatare tubulatura.

Ventilatorul de evacuare reprezinta plamanii hotei restaurantului dumneavoastra. Grasimea se poate acumula pe palele ventilatorului incetinind fluxul de aer  reducand astfel capacitatea de degajare a fumului din bucatarie.

Noi va mentinem bucatariile curate si in siguranta! Ne recomanda experienta, certificarile in domeniu si clientii multumiti de serviciile noastre premium.
De ce aveti nevoie de un serviciu specializat de curatare a hotei si tubulaturii?
Acest serviciu este util deoarece prevenim autoaprinderea grasimilor depuse pe hota si canalul de evacuare aferent. Curatam si motorul ventilatorului, eliminand riscul griparii acestuia. Prin curatarea hotei, canalului aferent si a ventilatorului evitati scurgerea grasimilor in timpul prepararii mancarurilor.
» Serviciu specializat de curatare si degresare a sistemului de evacuare

Serviciul specializat de curatare si degresare a sistemului de evacuare fum si aer viciat din bucataria dvs. este compus din urmatoarele operatiuni:

Curatare hote

Hota restaurantului aduna fum si vapori de grasime in zona din spatele filtrelor, lucru ce nu se observa din exterior, insa este generator de incendii si de scurgeri de grasimi in preparate, in cazul in care nu se intervine in mod profesionist

Curatare tubulatura

Daca nu este corect intretinuta si periodic curatata, tubulatura se poate transforma intr-o amenintare reala de incendiu, deoarece aceasta zona se umple cu grasimea venita din hota, devenind astfel foarte inflamabila.

Curatare ventilator

Ventilatorul este sufletul hotei restaurantului, piesa de care trebuie sa aveti grija in mod deosebit. Grasimea se acumuleaza pe palele ventilatorului si incetineste fluxul de aer, reducand astfel capacitatea de degajare a fumului si a aerului viciat din bucatarie, marind riscul de gripare a acestuia. Suntem convinsi ca este mai ieftin sa-l curatati decat sa-l schimbati.